Program

I varje terminsprogram ingår månadsmöten med föredrag, studiecirklar och utflykter. Välkommen att vara med! Första anmälningsdag till vårterminens aktiviteter: 18 december.

För att delta i de olika programpunkterna behöver du bli medlem. Se rubriken medlemskap.

Här kan du ta del av programmets innehåll efter att nya terminsprogrammet är klart. Aktiviteterna hittas därefter som underrubriker till ”program”, i den svarta menyraden ovan. Plats ges i turordning efter anmälan.

Månadsmöten

Terminens månadsmöten hålls i Frälsningsarméns lokaler, Kungsgatan 24, kl. 14.00. Uppgifter om datum och innehåll i de olika mötena finns på underrubrik månadsmöten. Ingen anmälan behöver göras till månadsmöten.

Studiecirklar, föredrag, utflykter

Vi har cirklar i olika ämnen, t.ex. litteratur, film, konst, musik. Föreläsningarna bjuder på olika intressanta ämnen. Ta del av hela utbudet efter att programmet sänts ut till medlemmarna, då det också kommer att finnas här på hemsidan under rubriken ”program”.

Har du frågor?

Frågor om aktiviteter: se kontaktperson vid respektive aktivitet.
Frågor om bussutflykter: Åke Jöneby, ake.joneby@telia.com, 0705-69 97 99.
Frågor om kursfakturor: Folkuniversitetet, 019-760 32 30.
Frågor om medlemskap: Åke Jöneby, ake.joneby@telia.com eller 0705-69 97 99.

Lokaler

ÖSU:s strävan är att så stor del av verksamheten som möjligt bedrivs i lokaler som möjliggör för alla våra medlemmar att delta, oberoende av olika funktionsnedsättningar. Alla månadsmöten uppfyller sådana krav. Undantag från vår övergripande strävan anges alltid tydligt i vår programkatalog. Läs information vid aktuell aktivitet.